Over de Vaporesso Target PM80 Startkit
De Target PM80 is een POD AIO, ook wel PODmod genaamd, van de populaire fabrikant Vaporesso. Het merk biedt veel verschillende POD-systemen, maar dit is de eerste die speciaal is gemaakt voor direct-to-long op een hoger wattage. De Target PM80 is dan ook een volledig instelbaar apparaat met een vermogen van 5 tot 80 watt en is voorzien van een ingebouwde batterij met een capaciteit van 2.000 mAh. De POD’s bevatten elk 2 ml e-liquid en zijn navulbaar, zodat je je eigen favoriete smaak kunt gebruiken. Bijvullen gaat heel eenvoudig door een rubbertje te liften.

In de startkit worden naast de Target PM80 batterij met een 0.96" TF-display, twee 2ML, navulbare POD’s meegeleverd die beide standaard zijn voorzien van een GTX Mesh coil. Deze hebben een advies-wattage van 45-60W (voor de 0.2Ohm) en 32-45W (0.3Ohm). Zodra de dampsmaak duidelijk minder wordt of zelfs verbrand smaakt, dient u de coil te vervangen. De Vaporesso GTX Coils zijn los bij te bestellen.

De Vaporesso Target PM80 is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Over Vaporesse
Vaporesso werd in 2015 opgericht door moederbedrijf SMOORE, dat in 2006 werd opgericht, en heeft dus al bijna 15 jaar ervaring in de vape-industrie. Hierdoor en door voortdurend innovatieve technologie toe te passen, staat het merk wereldwijd inmiddels bekend om toonaangevende producten en hoge kwaliteit.

Resultaten 1 - 3 van 3

Pod systeem Vaporesso Target PM80